Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι τα δωρεάν μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης "Εις μνήμην Θεοδώρου Εμμ. Σταθάκη" θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουνίου 2017. Μάλιστα, τη Δευτέρα (26/6) το πρωί, στην παραλία "Μαύρος Μώλος" θα γίνει αγιασμός και τρισάγιο στη μνήμη του 16χρονου Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη. 
Είναι η τρίτη σερί χρονιά που ο Δήμος Κισσάμου πραγματοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με γνώμονα την εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης από τα παιδιά και για να τιμηθεί η μνήμη του 16χρονου Θεόδωρου Εμμ. Σταθάκη ο οποίος επέδειξε ηρωισμό και αυτοθυσία, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει δύο άλλα παιδιά από πνιγμό. Το γεγονός αυτό έδωσε το έναυσμα να στη Δημοτική αρχή Κισάμου να να μάθουν τα παιδιά μας ασφαλή κολύμβηση, ώστε και να αποφεύγονται θύματα από πνιγμό και να μαθαίνουν να αντιδρούν σε δύσκολες καταστάσεις.
Ο Δήμος Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν τα τελευταία δύο χρόνια, ώστε να ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τους επαγγελματίες εκπαιδευτές κολύμβησης, οι οποίοι θα μεταβαίνουν από τα Χανιά στην Κίσαμο για να συνεχιστεί αυτή η σημαντική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: