Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ

Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης με νέο
Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι υπεγράφη με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης από αμίαντο (μήκους 4,5 χιλιομέτρων) για να κατασκευαστεί νέο δίκτυο ύδρευσης, με ταυτόχρονη εγκατάσταση ελέγχου διαρροών για εξοικονόμηση νερού.
Κύριος του έργου ορίζεται ο Δήμος Κισάμου και φορέας υλοποίησης ο Δήμος Χανίων που διαθέτει την τεχνική υπηρεσία.
Δήλωση Δημάρχου Κισάμου, Θεόδωρου Σταθάκη: Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής μας. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου προσβλέπει προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, στα άμεσα σχέδιά μας είναι η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: