Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1953 στο Καστέλι Κισαμου, στην Καμάρα. Γονείς του η Χριστίνα Παπασταματάκη και ο Χαράλαμπος Παπασταματάκης.  Αδέλφια του ο Αρτέμης, η Ελπίδα και η Έρρικα. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο Κισάμου εν συνεχεία το Κολλέγιο Αθηνών. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών και εν συνεχεία έκανε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Λαϊκό Νοσοκομείο  Αθηνών. Το 1990 με 1993 ήταν επιμελητής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Γενικού κρατικού νοσοκομείου  Αθηνών.
Το 1990 διορίζετε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα (δ/ντης της χειρουργικής κλινικής). Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας για 12 χρόνια. Αντιδήμαρχος πολιτιστικών το 2007 έως 2009. 
Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ινστιτούτου επιστημονικών ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και επιστημονική δραστηριότητα με διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων και εκπομπές στην τηλεόραση με θέματα υγείας, έκδοση του περιοδικού Αρκάδων υγεία και περιοδικές επισκέψεις στα Κ.Υγείας του νομού με ομάδες ιατρών. Διαχειριστής της  ιατρικής ιστοσελίδας docmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: