Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΣΤΗΝ "ΑΠΑΓΩΓΗ" ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

Αυτοί είναι μερικοί από τους Κισαμίτες που αγωνίστηκαν για την επιστροφή του Ειρηναίου στην Κίσαμο και στην Μητρόπολη του. Ο αγώνας τους ήταν ειλικρινής, τίμιος, ανιδιοτελής, με γνώμονα το καλό του τόπου και της εκκλησίας.
Όρθιοι απο δεξιά: Κακαουνάκης Ιωάννης, Πυροβολάκης Γιώργος, Μαρακάκης Εμμανουήλ, Παπά Βαγγέλης Σφακιανάκης, Πατερομιχελάκης Νικος, ο τότε διοικητής Α.Τ Κισάμου Ανδρέας Λιανέρης, Σημαντηράκης Μανώλης, ο μακαριστός Ειρηναίος Γαλανάκης, Πέτρος Γαλανάκης (αδελφός του Μητροπολίτη), Μυλωνάκης Αντώνης, Ραισάκης Μανώλης, Νταντινάκης Γιώργος, Ραισάκης Γιώργος, Πατεράκης Νίκος,  
Καθήμενοι από αριστερά: Κατζουράκης Νίκος, Πλευράκης Χαρίλαος, Κατσικανδαράκης Αντώνιος, Λυραντωνάκης Γιάννης, Γεωργακάκης Μανώλης, Μπαριωτάκης Μιχάλης, Γεωργακάκης Μιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: