Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Mε μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησαν τα έργα της προσωρινής ανάπλασης στην πλατεία Τζανακάκη. Οι οδηγοί ας  κινούνται προσεχτικά για να μην έχουμε και τίποτα απρόοπτα. Φυσικά δεν νομίζω οτι θα αλλάξει και κάτι απλά αν μπουν ακριβώς εκεί που πρέπει τα κρασπεδορείθρια θα χαθούν πάλι κάμποσες θέσεις στάθμευσης οι οποίες θα μεταφερθούν στα στενά δεξιά αριστερά και πάνω στα πεζοδρόμια, μιας και ο χώρος στάθμευσης χαμηλά προς την θάλασσα δεν είναι ούτε θα γίνει ποτέ βολικός για κανένα, μεσήλικα ή μη λόγω ...ανηφόρας.
Πάντως έπρεπε να γίνει η τοποθέτηση των κρασπέδων αφού έχει παρθεί η απόφαση και δεν ήταν καλό να μένουν εκεί στην μέση αφού αποτελούν φωτογραφικό στόχο.
Ας ελπίσουμε οτι τα πράγματα θα φτιάξουν με την διαμόρφωση αυτή .... μιας και κάθε βράδυ το πρόβλημα ήταν πολύ ...ορατό και η πλατεία να πάρει αυτό που της πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: