Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

SEACOST - SEASIDE ......ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ

 Χθες είχα μια κουβέντα με ένα κύριο πολύ ταξιδεμένο, τον μισό και παραπάνω κόσμο έχει γυρίσει, όμως πρώτη φορά στην ζωή του λέει βλέπει μια παραλιακή πόλη να κόβει τον κεντρικό της δρόμο προς την παραλία. Προσπάθησα να του εξηγήσω τους λόγους που το κάνουμε!!! αλλά τον πήραν τα γέλια ... 
-Είναι δυνατόν να μου κόβεις την πρόσβαση προς την παραλία μου ξαναείπε, έρχομαι δυο φορές τον χρόνο εδώ, τον χειμώνα που τα περισσότερα μαγαζιά της παραλίας είναι κλειστά και το καλοκαίρι που ο δρόμος είναι κλειστός. Πάτε να γίνεται η πρώτη πόλη που αντί να προσελκύεται τους τουρίστες τους διώχνεται. 
- Εμείς είμαστε "μια χαρά" του είπα, αφού άμα θέλουμε να πάμε στην παραλία ξέρουμε πως .. τι μας ενδιαφέρουν οι τουρίστες; Οι τουρίστες είναι για αλλού Πλατανιά-Κολυμπάρι-Χανιά.
Τέλος πάντων καθένας με την γνώμη του ....και μας η γνώμη μας είναι δυνατή και περνάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: