Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ... ΑΥΓΕΝΑΚΗ;

Με ερώτηση που απευθύνει στη Βουλή σε τρεις υπουργούς (Εσωτερικών, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης αρχικά θέτει το πρόβλημα διαχείρισης των αδέσποτων στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και δευτερευόντως ζητάει εμμέσως την θανάτωση των σκυλιών που δεν υιοθετούνται, αναφέροντας τι ισχύει αλλού ή τι έχει προτείνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ενώ παράλληλα περιμένει να ακούσει και τι θα κάνουν οι αρμόδιοι για την επίλυση του ζητήματος.
- Στην πόλη της Κισάμου το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει σχεδόν λυθεί... μας μένει να στειρωθεί η θηλυκή σκυλίτσα του "Σωτήρη", είναι γνωστή η υπόθεση στην δημοτική αρχή. Ήδη 3 νέα σκυλάκια βρίσκονται στους δρόμους απο αυτήν την σκυλίτσα που μένει σε χαμόσπιτο μέσα στην πόλη. Καλό είναι ο δήμος να την πιάσει και να λυθεί και αυτό το πρόβλημα.
Το άλλο θέμα, σοβαρότερο, δεν πρόκειται να λυθεί γιατί είμαστε χειρότερα ζώα απο το τελευταίο ζώο. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουμε οτι αφού δεν θέλουμε να γεννήσει η δεμένη σκυλίτσα μας, πρέπει να την στειρώσουμε.. και όχι κάθε τόσο να παρατάμε στις πλατείες, στα σχολεία, στα σούπερ μάρκετ νεογέννητα σκυλάκια.
Για τα βαρελόσκυλα που τόσοι φίλοι γράφεται γιατί δεν κάνουμε νύξη... καλό είναι όσοι βλέπετε τέτοιες περιπτώσεις να καλείται την αστυνομία, αυτή έχει πάρει οδηγίες τι να κάνει απο τον εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: