Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ;

Κάποιος έστειλε στα ΜΜΕ των Χανίων την παραπάνω φώτο και άρχισε το δούλεμα.... "και στο Ελαφονήσι φυτρώνει ο δρόμος" έγραψε ο ένας, "Αντε γεια! Το τερματίσατε! Φύτρωσε και ο δρόμος προς Ελαφονήσι", έγραψε ο άλλος. "Σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους κάθε καλοκαίρι, αυτόν προς το Ελαφονήσι, κάποιοι φρόντισαν να φυτέψουν δενδράκια πάνω στην άσφαλτο" γράφει ο άλλος.
- Εντάξει ρε μάγκες καλό το δούλεμα και λάθος αυτό που έγινε.. αλλά αυτό έγινε πριν 10-12 χρόνια, επί δημαρχίας Κουκουράκη, τώρα το είδατε; Καλά κρασιά και το παίζετε και φίλοι του Λαφονησιού, τελικά κάθε πότε πάτε εκεί; Πάντως αν δεν το ξέρετε το εκκλησάκι είναι του Αγίου Ελευθερίου και του Αγίου Ραφαήλ...μεγάλη η χάρη τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: