Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Βγήκαν οι πίνακες Αξιολόγησης Υποψηφίων Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολικών Μονάδων του Δήμου Κισάμου και απο τα μόρια η σειρά κατάταξης είναι:
α)   Σπανουδάκης Αντώνης 
β)   Μπατουδάκης Μιχάλης
γ)   Κουφάκη Ελπινίκη
δ)   Μαζοκοπάκη Μαρία
ε)   Σιμόπουλος Νικόλαος* 
στ) Παρτσαλάκη Ελένη
Να θυμίσω οτι με αυτήν την σειρά θα υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικής μονάδας, αφού εκδικαστούν οι τυχόν ενστάσεις και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή εκπαίδευσης. Την 1η Αυγούστου θα αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντα τους.
Όπως βλέπουμε στον πίνακα οι δάσκαλοι-ες που υπόβαλαν αίτηση για θέση διευθυντή στα σχολεία της περιοχής μας είναι 6 και τα σχολεία είναι μόλις 5 μετά και την υποβάθμιση του σχολείου της Γραμβούσας σε 2θέσιο και δεν χρειάζεται διευθυντή.
6 Διευθυντές για τα 5 σχολεία μας, το 1ο, 2ο, 3ο Κισάμου, του Δραπανιά και του Πλατάνου
Ο κ. Ν. Σιμόπουλος έχει κάνει αίτηση για το σχολείο Πλατάνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: