Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ ....

....του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δέχθηκε κλήση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση μεταξύ των χωριών Πλάτανος και Σφηνάρι του Δήμου Κισάμου, καθώς επίσης και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες όπου αυτό κρινόταν απαραίτητο.
Η αποστολή των εθελοντών ξεκίνησε από το Τμήμα Κισάμου στις 10: 30 μ.μ. και αποτελούνταν από 6 εθελοντές Σαμαρείτες 2 διασωστικά οχήματα, εξοπλισμό, ενώ άλλοι 2 εθελοντές παρέμεναν σε ετοιμότητα προκειμένου να ενίσχυαν την αποστολή αν αυτό κρινόταν αναγκαίο.
 Το Σώμα Εθελοντών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κισάμου, βρίσκετε πάντα σε ετοιμότητα εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, ενώ στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε πλήθος αποστολών σε συνεργασία τόσο με κρατικές υπηρεσίες όσο και με τοπικούς φορείς.
 Λειτουργεί πάντα με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και στις αξίες και τα ιδανικά του Ερυθροσταυρικού κινήματος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: