Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του 2ου υποέργου «Διερευνητικές Τομές -Ανασκαφές» του έργου «ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020» που θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας, ανακοίνωσε η ΕΦΑ Χανίων (Αρχαιολογία)
Από αύριο 19.07.2017 έως και την Τρίτη 25.07.2017 η ΕΦΑ Χανών θα δέχεται αιτήσεις για την προκήρυξη και για τις εξής θέσεις!
Ένα Αρχαιολόγο.
Ένα Αρχιτέκτονα με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων.
Ένα ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Ομάδας Α΄ με εξειδίκευση στην κεραμική και ελλείψει αυτού
ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχ/των και Έργων Τέχνης (Έργων Τέχνης) με ειδίκευση στην κεραμική και
Τρεις ΔΕ Εργατοτεχνίτες και ελλείψει αυτών
ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Στοά Βαρδινογιάννη 4 ος όροφος, Χανιά 73134 απευθύνοντάς την στο πρωτόκολλο υπόψιν κ. Κώτσου Βασίλειου (τηλ. επικοινωνίας: 28210 44418 & 94487), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο
(ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 19.07.2017 έως 25.07.2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια: