Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΔΙΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΑΛΙ

Άνευ εθελοντών οδηγών το ασθενοφόρο πάλι του Κέντρο Υγείας Κισάμου. Τι συνέβει άραγε και μείναμε πάλι μόνο με τους μόνιμους οδηγούς; 
Μάλιστα σήμερα που χρειάστηκε ασθενοφόρο στην Χρυσοσκαλίτισσα δεν υπήρχε οδηγός στην μεσημεριανή βάρδια και πήγε το ασθενοφόρο του Αννουσάκειου, με γιατρό του κέντρου Υγείας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πριν κάμποσο καιρό πανηγυρίζαμε που επιτέλους όλες οι βάρδιες λειτουργούσαν και καλύφτηκαν απο τους οδηγούς του Δήμου Κισάμου.
Τι συνέβει και έφυγαν τα παιδιά; 
Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, αν και το Κ.Υγείας δεν ξέρει τον λόγο. 
Λίαν συντόμως μας βλέπω πάλι να κάνουμε μεταφορές σε καρότσες.....
Κρίμα.

Υ.Σ πάνω απο 6 λεπτά έκανε το ασθενοφόρο να φύγει απο τα διπλοτριπλοπαρκαρισμένα δεξιά και αριστερα του Κέντρου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: