Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 10 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Το "10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας" είναι πλέον θεσμός για την περιοχή μας και όχι μόνο, από το 2008, οπότε και ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Ο κόσμος έχει τη δυνατότητα αφενός να απολαύσει τα προϊόντα της περιοχής μας, αφετέρου να διασκεδάσει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνονται στις 9 μέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ. Απαιτείται η συμμετοχή των "ντόπιων" και όχι μόνο, επιχειρήσεων, ο αριθμός των οποίων έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια. Αν δεν συνεισφέρουν οι επιχειρηματίες της Κισάμου, δεν θα έρθουν και τα οφέλη που ζητούν και επιθυμούν. Χρειάζεται διαρκής συνεργασία των επιχειρήσεων, με τους θεσμούς και τους φορείς, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Εμείς ως Δήμος Κισάμου και ως Κοινωφελής Επιχείρηση κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να στηρίξουμε το Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη φετινή συνδιοργάνωση. 

Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά και η συμμετοχή του κόσμου θα είναι η αναμενόμενη. Δυστυχώς απο τα σχόλια που διαβάζω στο διαδίκτυο, οι επισκέπτες και λέω για τους ντόπιους, δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι, και όλοι αναπολούν τα περασμένα χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: