Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

450.000 Ε ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ

Πολύ αθλητικές σήμερα οι αναρτήσεις αλλά έχουν ενδιαφέρον...
Στην χθεσινή συνάντηση στο ανοιχτό κάλεσμα του προέδρου του Κισαμικού παραβρέθηκε και η δημοτική αρχή με τον Δήμαρχο κ. Σταθάκη τον αντιδήμαρχο κ. Δερουκάκη, τον σύμβουλο κ. Γλαμπεδάκη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κισάμου κ. Κωνσταντουλάκη. 
Στο σύντομο χαιρετισμό αλλά κατά εμέ απολογισμό, των αθλητικών έργων στην περιοχή μας, ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι οι συγκυρίες και οι οικονομική κατάσταση της χώρας δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα που ήταν ένα νέο στάδιο-γήπεδο στην πόλη της Κισάμου. 
Βέβαια στην σύντομη παρέμβαση του έβγαλε και μια είδηση ότι στις προσεχείς μέρες θα επισκεφτεί την Κίσαμο ο Περιφερειάρχης και ζήτησε από τον πρόεδρο του Κισαμικού αν ενδιαφέρεται ακόμα για το προπονητικό κέντρο στον Πλάτανο, προϋπολογισμού 450.000Ε αν δεν κάνω λάθος, που όπως επεσήμανε ο δήμαρχος υπάρχει και σχετική μελέτη.
Μάλιστα τόνισε οτι θα ήθελε όλος αυτός ο κόσμος και με την διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικός να παραβρεθούν στην συνάντηση ώστε να απαιτήσουν να γίνει άμεσα το προπονητικό.
Δεν ξέρω βέβαια αν άκουσε τις κραυγές κάποιων που είπαν οτι καλύτερα τα χρήματα αυτά να μπουν στο νυν στάδιο Κισάμου, αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτήν την στιγμή δεν χρειαζόμαστε προπονητικό όσο μια εκ βαθέως συντήρηση του νυν δημοτικού σταδίου, που σήμερα όσοι παραβρέθηκαν κουνούσαν την κεφαλή τους με την κατάντια του.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συνάντηση φιλάθλων Κισαμικού με πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη.
Στις 9/7 παρευρέθηκα στη συνάντηση που όρισε ο πρόεδρος της ομάδας μας.Δε σας κρύβω ότι πριν από αυτή συζήταγα με τον πατέρα μου και του έλεγα πως είναι δυνατό να κάνει το λάθος ο πρόεδρος και να ενώσει τον Κισαμικό με το σωματείο του ΑΟ Χανιά που από τη μέρα που ιδρύθηκε έχει συνέχεια διοικητικά προβλήματα.Επίσης δε μπορούσα να καταλάβω την πρωτοβουλία που πήρε ο πρόεδρος να καλέσει αυτός τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ για τη συννένωση.
Ωστόσο όλα άλλαξαν στην ομιλία.Άκουσα έναν ειλικρινή αλλά και παράλληλα αγανακτισμένο άνθρωπο να υποστηρίζει ότι μόνο αυτός με τον αδερφό του αγαπάνε και στα λόγια αλλά και στην πράξη την ομάδα.Είναι οι μόνοι που πραγματικά αγωνίζονται για τον Κισαμικό σε μία τόσο δύσκολη εποχή και καταφέρνουν και τον κρατάνε στη Β εθνική παίζοντας μάλιστα αξιοπρεπώς με ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης ο Πανιώνιος και ο Παναθηναικός. Άκουσα άτομα - <> να του λένε να φύγει και να αφήσει την ομάδα αφού δεν την αγαπά όμως κανείς δεν του απάντησε όταν είπε ότι έμεινε μόνος του ακόμα και στο καθοριστικό παιχνίδι με την Καλλιθέα. Ακούστηκαν επίσης άτομα να λένε σε αυτόν που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα(πρόεδρο) να απολογήθεί για το λόγο που δεν πλήρωσε ο ίδιος για εισητήρια στον αγώνα με την Καλλιθέα στο Μάλεμε. Επίσης πραγματικά και εγώ που το χωριό μου είναι η Κίσαμος ένιωσα άσχημα όταν άκουσα την ερώτηση του προέδρου για το ποιος άλλος έχει δώσει χρήματα στην ομάδα ή και για το λόγο που ο Κισαμικός έχει τόσους λίγους φιλάθλους στα παιχνίδια και εδώ πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι δεν είναι δικαιολογία η απόσταση.
Επιπρόσθετα νομίζω ότι όλοι μείναμε ευχαριστημένοι όταν ακούσαμε τον πρόεδρο με ειλικρίνεια να μας λέει γιατί κάλεσε αυτός τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ότι να είμαστε 100% σίγουροι ότι το όνομα Κισαμικός θα μείνει στη νέα ομάδα.
Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο για την προσπάθεια που έκανε και θα κάνει για την ομάδα.Ωστόσο θα τον παρακαλέσω να διατηρήσει το όνομα Κισαμικός στην ομάδα όπως είπε και να προσέχει να συνεργαστεί με υγιή άτομα και όχι με τα άτομα που δήθεν αγαπούσαν τα Χανιά και έφεραν τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ στην τωρινή κατάσταση.
ΦΩΤΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ