Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ

Είπα να μην γράψω αλλά με τέτοια με τρώει η χέρα μου...
"Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 20:00 ανοιχτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου αντί για το Δημαρχείο Κισάμου".
Παιδιά ας σταματήσει η παρωδία αυτή.. δεν χρειάζεται να καλείτε τον κόσμο όταν οι αποφάσεις σας είναι ειλημμένες. Δεν αλλάζει τίποτα, απλά γινόσαστε αιτία κακού σχολιασμού. Που θα μαζέψετε είπατε τον κόσμο στις κερκίδες; Να κρατάμε φαναράκια;
- Κάντε αυτό που νομίζετε καλύτερο για την ομάδα, αν και ο κόσμος που αγαπάει τον Κισσαμικό δεν τον ενδιαφέρει μια συνένωση με τον ΑΟΧ. Καλά κάνατε που πήγατε στα Χανιά αλλά όπως βλέπετε ο λίγος κόσμος της Κισάμου δεν θέλει συνένωση με τον ΑΟΧ. Αν δείτε πάντως οτι δεν έχετε και πολύ κόσμο ίσως να ξαναλλάξετε μέρος και την κάνετε την ανοιχτή συζήτηση στην φυσική σας έδρα .... στα Χανιά.
Το "μαγαζί" εκεί είναι γωνιακό και ευήλιο  ..οπότε καλές δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: