Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;

Ο Περιφερειάρχης είπε χθες στο Λασίθι που του παραπονέθηκαν οτι είναι έξω απο τον σχεδιασμό του νέου ΒΟΑΚ .... 
"Για αυτή την εξέλιξη δεν έχει ευθύνη η Περιφέρεια, αλλά μόνο το Υπουργείο, για την μεθόδευση και υλοποίηση μόνο του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά – Ηράκλειο."
Σήμερα θα βρίσκεται εδώ αν δεν κάνω ο κ. Σταύρος όπως και Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, καλό είναι λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε μιας και μεις είμαστε όξω απο τον σχεδιασμό. Το κακό βέβαια είναι οτι θα έλθουν σούρουπο στα εγκαίνια του 10ου Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας, αλλά την κίνηση θα την δουν στον δρόμο ειδικά απο Κολυμβάρι ως Καστέλι.
Δεν πιστεύω να μην του τα πουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια: