Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...έ άμα είναι έτσι;

Κατοχυρώθηκε η θέση περιπτέρου στην πλατεία Τζανακάκη, η οποία ασχέτως ποιος την παίρνει.... είναι προσωρινή.
Να πως καταλήξει η απόφαση Αρ. Απόφασης:168/2017 Δήμου Κισάμου Αρ. Πρωτ: 10408 
"Η εν λόγω θέση του περιπτέρου στην Πλατεία Τζανακάκη είναι προσωρινή και στο μέλλον θα τοποθετηθεί στο σημείο που θα φαίνεται στην μελέτη ανάπλασης της πλατείας"
Δεν ξέρω αν αρμόζει σε μια πόλη να κάνει τέτοια βήματα τόσο βιαστικά και προσωρινά αλλά θα το ξαναπώ. Τι κερδίζουμε απο τα προσωρινά και ποιος ο λόγος που δεν γίνεται τώρα η μελέτη ανάπλασης της πλατείας ώστε όλα να είναι νόμιμα και ωραία;
Μήπως έχετε δει τίποτα το προσωρινό να αλλάξει σε αυτήν την πόλη; 
Μάθαμε και μαθαίνουμε να ζούμε με τα προσωρινά και τα εφήμερα. Γιατί;
Ο κόσμος σχολιάζει όλες αυτές τις καταστάσεις και καλό είναι πλέον να σκεφτούμε σοβαρά το μέλλον αυτής της πόλης, ειδικά της πλατείας Τζανακάκη, που θα έπρεπε να αποτελούσε πόλο έλξης κι όμως όπως όλοι διαπιστώνουμε δεν αποτελεί. Άντε τώρα να βάλετε και στους τουριστικούς οδηγούς σας οτι η εν λόγω πλατεία έχει 2 Μουσεία,πολλά καφέ, εστιατόριο και περίφτερο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: