Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολική χρονιάς, πραγματοποιήθηκε αγιασμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κισάμου. Το "παρών" έδωσαν ο Δήμαρχος Κισάμου Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας Δερουκάκης Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Περράκης Φώτης, ο Πρόεδρος Β' βαθμιας επιτροπής παιδείας και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κισσάμου, Γλαμπεδάκης Βασίλης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και δημοτικοί σύμβουλοι. 
Χαρακτηριστικό πάντως ότι, σε όλα τα σχολεία που υποδέχτηκαν σήμερα μαθητές είχαν γινει όλες οι απαραίτητες εργασίες απο συνεργία
καθαριότητας του Δήμου Κισάμου και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των μονάδων, ώστε η εικόνα των σχολείων να είναι η καλύτερη δυνατή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν, όπου απαιτείται, σε ημέρες και ώρες που δεν θα βρίσκονται σε λειτουργία τα σχολεία, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους. 
Ο Δήμος Κισάμου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία και την Παιδεία αφού αυτός είναι ο πυρήνας του αύριο και οι "αυριανοί πολίτες" που θα προσφέρουν στο Δήμο μας και στην κοινωνία ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: