Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΜΑΔΑΡΑ

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Νέων “Περουλάκης Κωνσταντίνος” της ΕΠΣ Χανίων ο Π.Γ.Σ Κισσαμικός, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής με 7-0 του Ιδομενέα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, για τη 2η αγωνιστική, με την οποία έκανε πρεμιέρα.
Μια ομάδα που αποτελείται με ότι καλύτερο έχει η Κίσαμος αυτή την στιγμή που τώρα και 2 χρόνια πρωταγωνιστεί στα μικρά ποδοσφαιρικά σαλόνια των Χανίων. 
Φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι 5 ... μια απο τα ίδια λοιπόν. Το ποδόσφαιρο στην γειτονιά μας περνάει μεγάλη κρίση και φαίνεται. 
Να θυμίσω οτι και αυτήν την ομάδα δεν θα την δούμε να αγωνίζεται στο δικό μας γήπεδο μιας και ακολουθεί το πρόγραμμα μιας άλλης. Αυτήν την χρονιά μας έπεσε η Ασπίδα Ναυστάθμου. (Όπου παίζει η Ασπίδα θα αγωνίζονται αυτά τα παιδιά)
Ας ελπίσουμε οτι "τέτοιες" τιμωρίες δεν χρειάζονται ειδικά στην παρτίδα των παικτών αυτή που θεωρείτε πολύ εξελίξιμη. Ελπίζουμε οτι η ΕΠΣ θα λύσει αυτό το πρόβλημα, και δεν θ΄αναγκάζονται τα παιδιά Κυριακάτικα να ξυπνάνε απο τις 6 το πρωί για να κάνουν το χόμπι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: