Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΗΜΕΣ Ή ΜΠΑ;

Η είδηση σαν είδηση δεν είναι τίποτα άμα δεν υπάρχει η επιβεβαίωση, εντούτοις κυκλοφορεί πολύ και μάλιστα στα αθλητικά στέκια της πόλης οτι μεγάλο μεσιτικό γραφείο (πλάκα έχει να μάθουμε ποιους εκπροσωπεί) έκανε έρευνα αν ανταλλάσσετε η έκταση του Θεοχαράκειου με άλλη. Μάλιστα βολιδοσκόπησαν τον δήμο μας να δουν αν είναι σύμφωνος με μια πλούσια ανταλλαγή της γωνίας εκεί του Θεοχαράκειου, με κάποιο άλλο οικόπεδο που θα παραδοθεί σαν αθλητικό κέντρο κάπου έξω απο την πόλη.
Θεωρώ οτι κάτι τέτοιο φαινομενικά μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά στην ουσία κρύβει κάμποσες παγίδες... μιας και εμείς δεν έχουμε μάθει να κερδίζουμε περισσότερα απο αυτά που δίνουμε. Πάντως όποιος πάρει μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να έχει καλή ζυγαριά... γιατί το Θεοχαράκειο είναι φιλετάρα και χαραμίζει και τα υπόλοιπα οικόπεδα εκεί γύρω. Φυσικά είπαμε για να ισχύουν οι φήμες θέλουν και επιβεβαίωση, οπότε ας περιμένουμε να δούμε πρώτα τις κινήσεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: