Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

Ένα ατύχημα είχε μία 62χρονη τουρίστρια στο κάστρο της Γραμβούσας στην Κίσαμο.
Η άτυχη γυναίκα που είχε πάει ημερήσια εκδρομή με το πλοίο που εκτελεί τις κρουαζιέρες στην Γραμπούσα και στο Μπάλο, ενώ βρισκόταν στο κάστρο, γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.
Η 62χρονη μεταφέρθηκε με τη βοήθεια του πληρώματος και άλλων τουριστών πίσω στο πλοίο, το οποίο και την μετέφερε στο λιμάνι της Κισάμου, όπου και περίμενε ασθενοφόρο του Kέντρου Υγείας Κισάμου για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.  
Στη συνέχεια το πλοίο επέστρεψε πίσω για να συνεχίσει την κρουαζιέρα και να παραλάβει τους υπόλοιπους επιβάτες τους οποίους είχε αποβιβάσει στο Μπάλο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: