Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ

Αν και θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση η ΔΕΗ ή όπως αλλιώς λέγεται για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες σε Κίσαμο και Σέλινο,σχετικά με τον δημοτικό φωτισμό, εντούτοις μας ειδοποίησαν τηλεφωνικά οτι το πρόβλημα υπάρχει και να κάνουμε υπομονή.
Είναι πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο υποσταθμό του Δραπανιά με ζημιά στο σύστημα "Παλμός". Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν 2-3 μέρες (ας πάρουν φακούς στα χωριά) εως ότου έλθει το συνεργείο απο Αθήνα ή Ιεράπετρα. 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: