Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ..ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

Μεγάλη εκδήλωση σύσσωμης της αυτοδιοίκησης και της αστυνομίας της Κρήτης, το Σάββατο στο δημοτικό σκοπευτήριο Σκινέ του Δήμου Πλατανιά
«Η παράνομη χρήση των όπλων προκαλεί μεγαλύτερα τραύματα απ’ότι νομίζουμε».
Με το σύνθημα αυτό η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πλατανιά, καλούν όλους τους πολίτες στο δημοτικό σκοπευτήριο του Σκινέ στον Δήμο Πλατανιά, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για να μεταδοθεί παντού το μήνυμα:  «Η χρήση των όπλων να γίνεται με ασφάλεια και σε νόμιμους αδειοδοτημένους χώρους».
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον χώρο του σκοπευτηρίου θα πραγματοποιηθεί «επίδειξη δεξιοτήτων» στην επιχειρησιακή σκοποβολή, από αστυνομικό προσωπικό από όλη την Κρήτη.
Επίσης όλοι όσοι έχουν άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας θα μπορέσουν να ρίξουν βολές (με τις δικές τους σφαίρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: