Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργία της ιστοσελίδας της ΠΕΠΣΥ από τις 22-12-2017.
Υπήρξε από τους πρώτους και βασικότερους στόχους μας, όμως κάποιοι  προσπάθησαν επιμελώς να μη υλοποιηθεί με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η λειτουργία της για 2,5 χρόνια.
Παρόλα αυτά, πολλοί φίλοι που πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν στο όραμα της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών, στη δύναμη της ενότητας αλλά και στη διαφάνεια βοήθησαν στο να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Είναι μια αρχή που δείχνει το τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα από την το πνεύμα της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της διαφάνειας και της ενότητας.
Ιδιαίτερος βάρος έχουμε δώσει σε θέματα φορολογικά ,ασφαλιστικά, χρηματοδοτήσεων και εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων.
Θα υπάρχει συνεχώς βελτίωση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σας και τις ανάγκες των Πολιτιστικών Συλλόγων.
Θέλουμε όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι της ΠΕΠΣΥ να καταχωρούν απευθείας, μέσα από μία ειδική φόρμα, τις εκδηλώσεις τους και να στέλνουν όλες τις ανακοινώσεις τους στο email: info@pepsy.org.gr.
Με αυτό τον τρόπο θα προβάλουμε ενιαία το πολιτισμό της Κρήτης, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα χωριά μας.
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι www.pepsy.org.gr  και το email : info@pepsy.org.gr
Θέλουμε να μας κρίνεται με επιείκεια για τυχόν παραλείψεις ή λάθη  και περιμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις και προτάσεις για να την βελτιώσουμε αλλά και να προσθέσουμε ότι κρίνεται αναγκαίο.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2018 με υγεία, χαρά και δύναμη ατομική και οικογενειακή.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Πρόεδρος ΠΕΠΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: