Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διεύθυνση κι ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δ.Σ. Κισάμου με τη λήξη του τρέχοντος ημερολογιακού έτους 2017 ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει 
α) τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, που με την καθοδήγηση της υπεύθυνης συναδέλφου της τάξεως τους οργάνωσαν και υλοποίησαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας, διαθέτοντας τα έσοδα για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του σχολείου. 
β) το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
γ) τον πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής για την καίρια και καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού μας  έργου 
δ) την εταιρία Cretan Daily Cruises και το Supermarket Σκλαβενίτης της περιοχής Κισάμου για τις ευγενικές χορηγίες τους προς το σχολείο μας.
Ευχόμαστε, η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι!!! 
 Η Δ/νση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: