Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

Κισαμίτικο καρναβάλι 2018
Εσύ θα είσαι θεατής ή... καρναβαλιστής;
Είστε έτοιμοι για το μεγάλο πάρτι; 
Το Κισαμίτικο καρναβάλι είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για 12η συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της Δυτικής Κρήτης! Για 12η χρονιά, το Κισαμίτικο καρναβάλι θα σας βάλει στο κλίμα της αποκριάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε με  πολλές εκπλήξεις, σε ένα ατέλειωτο πάρτι στην Κίσαμο!  
Το 12ο Κισαμίτικο καρναβάλι 2018 είναι γεγονός! 
12ο Κισαμίτικο καρναβάλι
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018
Αν διαθέτεις την τρέλα και όχι την ομάδα, μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (υπεύθυνοι συμμετοχών Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης) ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια, από  τις παραδοσιακά, μεγάλες ομάδες του Κισσαμίτικου καρναβαλιού που διαθέτουν άρμα.  
Βρες τη διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.
Αν διαθέτεις και την τρέλα και την ομάδα βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε από τις 16-1-2018 έως 12-2-2018 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου) .
Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες: Τηλέφωνο: 2822340200, Email: koinofelisdkis@gmail.com
Για την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου
Ο Πρόεδρος
Κουφάκης Μιχαήλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: