Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

Όπως ενημέρωσε η Ακαδημία Κισσαμικού-Νέου Κισσαμικού ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Καστανοπουλάκης θα βρεθεί στις 16 και 17 Ιανουαρίου στο Ρέντη για να συμμετάσχει σε δοκιμαστικά που θα γίνουν από τον Ολυμπιακό.
Μπράβο στον Γιάννη και στους γονείς του που στηρίζουν την προσπάθεια του... εγώ βέβαια θα επεκταθώ και λίγο παραπέρα και θα πω οτι η Κίσαμος έχει πολλά ταλέντα, παντού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Από την άλλη χρόνια τώρα ξέρουμε τις υποδομές μας, ξέρουμε που και πως κάνουν τις προπονήσεις τους, ξέρουμε τις συνθήκες και τις καταστάσεις που αναρωτιόμαστε πόσοι ακόμα χάθηκαν ή δεν πήραν τις ευκαιρίες που τους αναλογούσαν. 
Κάποτε πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά οτι αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εκλέχτηκαν, να προσφέρουν πράγματα και καταστάσεις στις επόμενες γενιές, πράγμα που απο την Κίσαμο λείπουν, πράγματα που θα μας έκαναν να χαιρόμαστε να ζούμε σε αυτόν τον τόπο.
Βέβαια στην Κίσαμο δεν συμβαίνει ούτε υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, όσο περιμένουμε να γίνουν τα απαραίτητα μας... από μόνα τους.
Και ένα ακόμα μπράβο στον κάθε Γιάννη, Διονύση, Σπύρο, Κώστα... σε κάθε παιδί, που δεν το βάζει κάτω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: