Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Χρόνια κρατά αυτή η κολόνια με τον ΟΦΗ. Είναι γνωστή η σχέση του Χάρη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και πάντα ήταν απο τους καλούς φίλους του ΟΦΗ. Μάλιστα δεν ήταν τυχαίο η αδελφοποίηση των σωματείων Κισσαμικού και ΟΦΗ τα χρόνια που ήταν ο Χάρης πρόεδρος στον Κισσαμικό.
Να τι λέει η ανακοίνωση των φίλων του ΟΦΗ που αποτελείταια απο τους Κώστα Ζερβάκη, Γιάννη Φασομυτάκη, Γιώργο Αλετρά, Δημήτρη Αποστολάκη, Χάρη Κοντοπυράκη, Μάνο Γουρνιεζάκη και Γιάννη Μαρκουλάκη.
"Επτά αγνοί φίλοι της ομάδας μας, πήραμε την απόφαση να μπούμε μπροστά σε αυτήν την κρίσιμη φάση, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την εξεύρεση λύσης για την ομάδα μας, προκειμένου να αυτή να μπορέσει να προχωρήσει.
Η συμμετοχή μας, στην διοίκηση Πρωτοδικείου, έχει μόνο αυτό το σκοπό.
Την εξεύρεση μιας μόνιμης διοικητικής λύσης, που θα εγγυηθεί την ασφάλεια για την ομάδα μας.
Δεν υπάρχει καμία παραγοντική φιλοδοξία από κανένα από μας....."

Δεν υπάρχουν σχόλια: