Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ο Δημιουργικός εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου η "ΕΝΟΤΗΤΑ" μετά από πρόσκληση του Δήμου Κισάμου πρόκειται να συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού PANORAMA WORLD FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία από τις 16 εως 18 Φεβρουαρίου 2018.
Οι εκπρόσωποι του συλλόγου θα βρίσκονται στο περίπτερο του Δήμου Κισάμου ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε διεθνή έκθεση και μάλιστα με δικό του περίπτερο, παρουσιάζοντας μαζί με τις ομορφιές ολόκληρου του Δήμου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Φαλασάρνων. Η περιοχή θα παρουσιαστεί μέσα από τις ενέργειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια για την περιοχή μέσω του συλλόγου και από την επίσημη τουριστική ιστοσελίδα για την ευρύτερη περιοχή των Φαλασσαρνων (www.visitfalassarna.com) η οποία προβάλει τις τοπικές επιχειρήσεις και μέρη ενδιαφέροντος για τους εν δυνάμει επισκέπτες.Η έκθεση αυτή προσελκύει περίπου 15.000 Σκανδιναβούς επισκέπτες και στηρίζεται από τους μεγαλύτερους Tour operator της Σουηδίας και Σκανδιναβίας...TUI..APOLLO..VING..AIRTOURS..SOLRESOR..DETUR...JAMBO TOURS-TEMA..GRAND TOURS-PRO
Όσες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες της περιοχής Πλάτανος - Φαλάσαρνα επιθυμούν να συμμετέχουν στην ιστοσελίδα www.visitfalassarna.com η χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του συλλόγου Κα Κατερίνα Νικολακάκη (6978504483 ) η με την Κα Λενα Γεωργακάκη Τριανταφυλλακη (6938947801)
Για πληροφορίες σχετικά με το εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Κισάμου στην διεθνή έκθεση τουρισμού μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με την γραμματεία του Δήμου (2822340200) είτε με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο σε θέματα τουρισμού Κο Δερουκάκη Εμμανουήλ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: