Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

Να η σύνθεση του τελευταίου και πρώτου για το 2018 δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κισάμου, που είχε 16 παρόντες και 11 απόντες, πράγμα σύνηθες τέτοιες εποχές. Επειδή τυγχάνει να διαβάζω πάντα τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων -αν δεν πάω - μου έκανε εντύπωση η αντιμετώπιση για πρώτη φορά των απόντων.
Προεδρεύων είναι ο Αντιδήμαρχος 1) Παρτσαλάκης Αντώνιος και παρόντες 2) Πατεροµιχελάκη Αικατερίνη, Αντιδήµαρχος 3) Δερουκάκης Εµµανουήλ, Αντιδήµαρχος 4) ΞυπολιτάκηςΕµµανουήλ 5) Κουφάκης Μιχαήλ 6) Κουτσαυτάκης Παντελής 7) Χαραλαµπάκης Γεώργιος 8) Γλαµπεδάκης Βασίλειος 9) Κατερουδάκης Σταύρος 10) Φουρναράκης Εµµανουήλ 11) Κατσικανδαράκης Αντώνιος 12) Μαυροδηµητράκης Σπυρίδων 13) Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ 14) Σκορδυλάκης Γεώργιος 15) Καρτσωνάκης Γεώργιος και 16) Κουκουράκης Κων/νος .
Απόντες: 1. Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα Πρόεδρος 2. Περράκης Φώτιος 3. Σκουλάκης Μιχαήλ 4. Σταθάκης Φραγκίσκος 5. Αποστολάκης Νικόλαος 6. Μυλωνάκης Γεώργιος 7. Πατεράκης Μιχαήλ Αντιπρόεδρος. 8. Σκουλάκης Ιωάννης 9. Αννουσάκης Γεώργιος 10. Χαιρετάκης Μιχαήλ και 11. Ξηρουχάκης Ξενοφών.
Ο Προεδρεύων ενημέρωσε ότι η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βαρουχάκη-
Μαραγκουδάκη Σταυρούλα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χαιρετάκης
Μιχαήλ και Ξηρουχάκης Ξενοφών, απουσιάζουν δικαιολογημένα. 
Οι υπόλοιποι;
Τέλος πάντων μάλλον άρχισαν να παίρνουν απουσίες... πάντως ένα δημοτικό συμβούλιο οποιαδήποτε εποχή δεν πρέπει να έχει απόντες και ιδιαίτερα σε μια περιοχή σαν την δική μας που η νωχελικότητα των έργων, των προτάσεων είναι πέρα απο του δέοντος φανερή.
Στις πόσες αδικαιολόγητες αλήθεια αποβάλλονται; 
Για του λόγου το αληθές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: