Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

"Στην διεκδίκηση του έργου του ΒΟΑΚ, ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου από την Κίσαμο μέχρι την Σητεία, στην προώθηση του οδικού έργου που έγινε πράξη στα Τοπόλια όπως και άλλων έργων υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου Κισάμου, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση του προχθές στο Δημαρχείο, με φορείς, εργαζόμενους και πολίτες όπου και έγινε εκδήλωση κοπής της πίτας για το νέο έτος." έτσι αρχίζει η ανακοίνωση της περιφέρειας για την επίσκεψη του κ. Αρναουτάκη στην Κίσαμο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο- ίσως να κάνω λάθος- αλλά δεν είδα και τίποτα μεγάλο να ανακοινώνει ο Περιφερειάρχης; Τα Τοπόλια υπήρχαν και θα υπάρχουν, για το ΒΟΑΚ είναι μια δέσμευση όσο για τα έργα υποδομής...έ δεν είναι και έργα υποδομής τα δρομαλάκια προς την επαρχία ούτε μια γέφυρα που μπορεί να είναι απαραίτητη αλλά δεν είναι χαλασμένη η υπάρχουσα.
Υπάρχουν άλλα έργα που περιμένουμε, για την νεολαία, για τους πολίτες, για τους διερχόμενους απο την πόλη, έργα που χωρίς στήριξη της περιφέρειας δεν θα γίνουν ποτέ.
Κλειστό γυμναστήριο- στάδιο- περιφερειακός- Λιμάνι- Νέο Λύκειο, γιατί όχι ένα ΤΕΙ; Έτσι πάνε οι πόλεις μπροστά όχι με δρομαλάκια....
Του χρόνου είναι προεκλογική περίοδος και μάλλον τότε θα τα ανακοινώσουν .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: