Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2018

Κίσαμος – Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και πλούσια συμμετοχή, διεξήχθη στην Κίσαμο ο 2ος Δρόμος Κισάμου 2018, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Κισάμου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πλοκαμιανών. 
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάνω από 270 αθλητές – αθλήτριες από 6 σωματεία της Δυτικής Κρήτης αλλά και μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της περιοχής. 
Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Κισάμου, κ. Θόδωρο Στάθάκη, τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανόλη Δερουκάκη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Σταυρούλα Βαρουχάκη, τον ειδικό σύμβουλο του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ψαράκη, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ. Σωτήρη Λαβούτα, τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Κισάμου, κ. Γεωργαλή Σταύρο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών Χανίων – Ρεθύμνης, κ. Μιχάλη Σαριδάκη, την πρόεδρο του Α.Ο. Κισάμου, κ. Μαρία Μπικάκη, την γραμματέα, κ. Ουρανία Θεοδωράκη, την κ. Παντελάκη από την Εθελοντική ομάδα Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κισάμου, αλλά και από τις άλλες τοπικές αρχές που παραβρέθηκαν.
Το Δ.Στου συλλόγου
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τόσο τον Σύνδεσμο Κριτών όσο και την Εθελοντική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική συμμετοχή και βοήθειά τους, όπως επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου για την άψογη συνεργασία, το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου για την δωρεάν μετακίνηση αθλητών και κριτών, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: