Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ 2018

 Η εφορία Χανίων της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Π.Ε.Π.ΣΥ.) και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) αποφάσισαν να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά την συνεργασία τους και να προχωρήσουν στον – κατά το δυνατόν – πιο έγκαιρο και αποτελεσματικό προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο προγραμματισμός αυτός θα βοηθήσει τα μέγιστα στον καλύτερο σχεδιασμό, στην ολοκλήρωση και στην κυκλοφορία του Κοινού Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2018 του Ν. Χανίων.
Καλούμε τους Φορείς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Χανίων να οργανώσουν έγκαιρα τις δράσεις τους και να στείλουν τον προγραμματισμό τους μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Το περσινό έντυπο είναι αναρτημένο στη ηλεκτρονική διεύθυνση  https://issuu.com/epofek/docs/events.2017.
Η έκδοση κοινού προγράμματος θα συντελέσει:
*Στην καλύτερη προβολή των Πολιτιστικών Συλλόγων, των εκδηλώσεων και των Δημοτικών Διαμερισμάτων ή Χωριών στα οποία πραγματοποιούνται.
*Στον καλύτερο προγραμματισμό, ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά οι εκδηλώσεις (ιδιαίτερα για αυτές που γίνονται σε κοντινές περιοχές).
*Στην ποιοτική αναβάθμιση των εκδηλώσεων.
*Στην ανάδειξη του Tοπικού Πολιτισμού, μέσω του οποίου, θα δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία κυρίως στο τουριστικό και αγροτικό προϊόν.
*Στην δραστηριοποίηση Φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων, ώστε η διεξαγωγή των εκδηλώσεων να επεκταθεί χρονικά σε όλη την διάρκεια του έτους.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.ΣΥ.        Ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.
Κουνελάκης Στυλιανός               Κουμής Ελευθέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: