Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και με το μικρό παιδί τους με το καροτσάκι. Παρόμοια περίπτωση είχαμε και πέρυσι. Αλήθεια δεν θα ήταν καλό να δοθούν ξεχωριστά βραβεία απο την επόμενη φορά για αυτές τις περιπτώσεις;
και εδώ είναι άξιος συγχαρητηρίων ο κύριος που τερμάτισε στα 5000 μέτρα.
 Φυσικά ούτε λόγος για τον φίλο Πολάκη (της γνωστής οικογένειας των σινε) που έτρεξε στα 4760 μέτρα και τερμάτισε 4ος και αμέσως μετά έτρεξε και τα 9.520 και τερμάτισε και σε αυτά στην δεκάδα μέσα. Βραβείο και σε αυτόν.
Και φυσικά ένα μεγάλο βραβείο στην Εθελοντική ομάδα Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κισάμου που είναι πανταχού παρόν.
Το blog δεν χρειάζεται βραβείο οτι κάνει....το κάνει απο χόμπι και αγάπη γι αυτόν τον τόπο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: