Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Κισάμου θα συμμετέχει στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» από 23 έως 25 Φεβρουαρίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Αναπτυξιακή  Ν. Χανίων, στον εκθεσιακό χώρο της Αγυιάς στα Χανιά.
Ο Δήμος Κισάμου προσκαλεί συλλόγους, παραγωγούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του Δήμου μας και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Κίσαμος αλλά και την προώθηση του πολιτισμού μας.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των Κρητικών & Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο.
Τα 6 κεντρικά θέματα της έκθεσης είναι ο Ποιοτικός Τουρισμός, Γαστρονομία – Κρητική Διατροφή, Εξαγωγές, Μεταφορές, Νέες Καλλιέργειες- ΠΟΠ Προϊόντα.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Δήμου στο τηλέφωνο  2822340200 ή στο 6945995179.

Δεν υπάρχουν σχόλια: