Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου η Ετήσια Μουσική Εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου και η Βράβευση των Αθλητών και Αθλητριών του για τις επιδόσεις τους το 2017. 
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κισάμου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χανίων, κ. Βουλγαράκη Απόστολο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, κ. Καλογερή Νικόλαο, τον Δήμαρχο Κισάμου, κ. Σταθάκη Θεόδωρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χανίων και Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, κ. Κουρουπάκη Τάσο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Χανίων, κ. Σημανδηράκη Παναγιώτη, τον Αντιδήμαρχο Κισάμου σε θέματα Αθλητισμού, κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ, την Αντιδήμαρχο Κισάμου σε θέματα Καθαριότητας, κα Πατερομιχελάκη Καίτη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Κισάμου, κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο, τον κ. Μυλωνάκη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Προβολής Έργου Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη», κ. Κατάκη Παντελή, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε θερμά το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη και του Νίκου Μαρεντάκη για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χάρισαν, αλλά και την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου «Στημαδώρης» για την άψογη περιποίηση.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους αθλητές και τις οικογένειές τους αλλά και τους φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι στήριξαν τον Α.Ο. Κισάμου και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας μας με την παρουσία τους.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: