Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Από το 2003, με πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Επιτρόπου Βιβιάν Ρέντινγκ, η δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου, καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (Safer Internet Day) με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους. Αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο και καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με κριτική σκέψη και δημιουργικότητα.
Με αφορμή την ημέρα αυτή, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, το ΕΠΑ.Λ. Κισάμου σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης κ. Γιώργο Γώγουλο διοργάνωσε στην αίθουσα προβολών του σχολείου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … ΑΣΦΑΛΩΣ».
Η εκδήλωση είχε διάρκεια 2 διδακτικών ωρών και είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη σωστή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και όλων των διαδραστικών τεχνολογιών, που είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας ώστε να μπορούν να προστατεύονται από τους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Ζουριδάκης Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: