Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

 Άλλο ένα λαογραφικό Μουσείο ετοιμάζεται στην περιοχή μας... μετά απο αίτημα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου των απανταχού
Καλλεργιανών-Μαρεδιανών-Βαρδιανών και φίλων "Η ΒΑΡΔΙΑ" ο Δήμος Κισάμου με ομόφωνη απόφαση τους παραχώρησε την χρήση του παλαιού Κοινοτικού Γραφείου Καλλεργιανών, για την δημιουργία μουσείου. Τα Καλλεργιανά ένα όμορφο χωριό με τόσα παλιά σπίτια είναι οτι πρέπει για να μαζευτούν όλα αυτά τα παλιά κινητά αντικείμενα, αλλά και να φτιαχτεί μια γωνιά με παλιό φωτογραφικό υλικό απο ανθρώπους και ασχολίες των γύρω χωριών.
Μπράβο και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: