Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 12 Φεβρουαρίου την πρόσληψη 36 ατόμων για διάφορες θέσεις, ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να προσληφθούν
Α. Έξι (6) άτομα για την υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στην οποία μεταφέρονται οι αρμοδιότητες του Ν.Π.∆.∆. µε την επωνυμία "Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κισάμου" -μετά την κατάργησή του- Συγκεκριμένα: Τρεις (3) Βρεφονηπιοκόμοι ΤΕ9 και τρία (3) άτομα προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων ΥΕ16. 
Β. Δώδεκα (12) άτομα για την υπηρεσία καθαριότητας και συγκεκριμένα: Οκτώ (8) εργάτες καθαριότητας συνοδοί απορριμματοφόρου και τέσσερις (4) οδηγούς
απορριμματοφόρου. Τα παραπάνω άτομα κρίνονται απαραίτητα προκειμένου να λειτουργεί σωστά η υπηρεσία καθαριότητας, δεδομένου ότι δεν έχει εγκριθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών το αίτημα για νέες θέσεις μονίμων καθαριότητας του Δήµου Κισάµου,το οποίο υποβλήθηκε µε βάσει τις υπ. αρ.145/2017 και 207/2017 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ούτε συµπεριλαμβάνεται ο Δήμος µας στην προκήρυξη 3Κ/2018 για την πλήρωση µε σειρά προτεραιότητας 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ..
Γ. Δεκαοκτώ (18) άτομα και συγκεκριμένα: Δώδεκα (12) ΔΕ1 εισπράκτορες και ταμίες, τρεις (3) εργάτες καθαριότητας ΥΕ16, ένας (1) οδηγός αυτοκινήτου και δύο (2) χειριστές μηχανημάτων έργου, για την είσπραξη του τέλους χρήσης των έργων υπαίθριας αναψυχής στη περιοχή Ακρωτηρίου Γραμβούσας και Μπάλου, την λειτουργία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην εν λόγω περιοχή και την καθαριότητα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: