Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει ότι υπογράφτηκαν τα συμφωνητικά για την εκτέλεση δυο σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και ποιοτικές υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα:
Α) «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΥΡΓΙΑΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ», προϋπολογισμού 60.000,00 €, με ανάδοχο τον Ε.Δ.Ε. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ,  το οποίο θα εξασφαλίσει τη στατικότητα των γύρω τοιχίων  και την ομαλή ροή των υδάτων προς τη θάλασσα παρέχοντας ταυτόχρονα αντιπλημμυρική προστασία.
Β) «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ –ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ)», προϋπολογισμού 200.000,00 €, με ανάδοχο εταιρεία την ΔΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ένα έργο που θα δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθούν πολλοί δρόμοι μέσα στην πόλη σε καίρια και κομβικά σημεία.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης όταν παρών και η προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κισάμου κ. Μυλωνάκη Μαρία, καθορίζοντας το χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: