Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ

O Δήμος Κισάμου πρόκειται να συμμετάσχει, για πρώτη φορά, στην διεθνή έκθεση τουρισμού PANORAMA WORLD FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία από τις 16 ως 18 Φεβρουαρίου 2018. 
Στο τριήμερο αυτό φεστιβάλ για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την γαστρονομία θα παρουσιάσουμε όλα αυτά που μας έχουν κάνει να είμαστε η πρώτη σε επισκεψιμότητα περιοχή της Κρήτης. 
Ας ελπίσουμε ότι η ανταπόκριση των φορέων του Δήμου να είναι αυτή που πρέπει, και να προσφέρουμε στους επισκέπτες πολλές χρήσιμες και μοναδικές πληροφορίες για την περιοχή μας αλλά και το σπουδαιότερο να δώσουμε την ευκαιρία να καταλάβουν οι επισκέπτες ότι εδώ είμαστε και από θέμα διανυκτέρευσης.
Το όλο επιχείρημα που όπως είπαμε γίνεται για πρώτη φορά με την στήριξη του Δήμου, το έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Μανώλης Δερουκάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: