Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την διπλωματική της εργασία παρουσίασε η Κισαμίτισα Λαινάκη Νεκταρία με θέμα "Επεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο της Κισάμου" στην Αθήνα. 
Μια καταπληκτική δουλειά, σε συνεργασία με την Μαλακού Ειρήνη, που ελπίζουμε να έχουμε την τιμή να την δούμε σε ειδική παρουσίαση και στην πόλη της Κισάμου.
 Εδώ σε μια απο τις μακέτες της εργασίας της βλέπουμε πως θα ενωθεί η πλατεία Τζανακάκη με τον Άγιο Σπυρίδωνα με ένα περιπατητικό μονοπάτι απο την κάτω μεριά του δρόμου (κάποτε υπήρχε).
Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια Νεκταρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: