Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Έπαθαν την πλάκα τους οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου Κισάμου όταν σε κάδο ανακύκλωσης, εντός της πόλης, βρήκαν ένα κλουβί με ένα ζωντανό κουνελάκι... 
Δεν ξέρουν πως κατέληξε εκεί αλλά είναι άλλη μια περίπτωση "του βαρεθήκαμε και το πετάμε" ..όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα κατοικίδια μας και ειδικά τους σκύλους.
Δεν πειράζει όμως το κουνελάκι υιοθετήθηκε απο τους εργάτες της καθαριότητας του Δήμου Κισάμου και θα ζήσει αξιοπρεπώς τα επόμενα χρόνια της ζωής του... Μπράβο τους.
Όσο για τον ιδιοκτήτη....ωραίο παράδειγμα δίνει... μιας και δεν χωρά αμφιβολία παιδιά θα έχει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: