Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ....ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Δαμιανάκης υποψήφιος για δήμαρχος Χανίων... που απλά σημαίνει οτι έκλεισε η πράσινη υποψηφιότητα στα Χανιά και δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποιον γνωστό μας εκεί σαν επικεφαλής. Αυτό σαν εισαγωγή μιας και μας ενδιαφέρει το κοπέλι που είναι ελεύθερο πλέον για Κίσαμο. 
Τώρα όλοι προσπαθούν να μαντέψουν πόσοι υποψήφιοι θα είναι στον Δήμο Κισάμου. Τρεις -τέσσερις..πέντε....
Ήδη έχουμε μια επίσημη υποψηφιότητα (Σταθάκης), μια που δεν έχουν και ενδοιασμό νίκης και θα δώσουν το παρόν (ΚΚΕ) και άλλη μια που δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά δεν θ' αργήσει... (Μυλωνάκης). Το μέγα ερωτηματικό τι θα απογίνει εκείνος ο χώρος, που όλα αυτά τα χρόνια, εκπροσωπούσε ο κ. Κουκουράκης, μιας και έτερος συνυποψήφιος του Αννουσάκης δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν πλέον τα αυτοδιοικητικά. Θα κατέβει με πλήρη συνδυασμό ή θα πάει χαλαρά και με τους απαιτούμενους μόνο και μόνο για να εκλεγεί; Τσιμουδιά, κουβέντα δεν παίρνεις ούτε από αυτόν, αλλά ούτε και από τους συντρόφους του.
Φυσικά υποθέσεις είναι όλα αυτά και θα ξεκαθαρίσουν με τι εκλογικό σύστημα θα διεξαχθούν οι εκλογές (απλή αναλογική λένε)! ...που κάποιοι την θέλουν σαν τρελοί και κάποιοι άλλοι ούτε που να την ακούσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: