Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

Αβραμόπουλος, Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, και τους επίκουρους εισαγγελείς διαφθοράς, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη για την εμπλοκή τους στην δικογραφία της υπόθεσης Novartis-Gate.
Όπως προέκυψε όμως από την έρευνα που διεξήχθη οι Εισαγγελικές Αρχές έπραξαν το καθήκον τους χωρίς να παραβιάσουν καμία διάταξη του νόμου.
Με βάση αυτό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: