Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ:
1) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, και αυτό μας πονάει πάνω απ' όλα. Τα Περβόλια που μας φιλοξενούν δεν είναι έδρα μας, ούτε και θα γίνουν.
2) Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. Δεν ξέρω τι έγινε φέτος, πάντως έχει γυρίσει ο διακόπτης για τα καλά. Δεν ξέρω αν έχουμε κακής ποιότητας ρόστερ και οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει απαίτηση πιστεύω από κανέναν να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού, αλλά υπάρχει απαίτηση αυτοί που παίζουν να καταθέτουν την ψυχή τους. Σε εμάς δεν υπάρχει αγωνιστικό πλάνο, σε κάθε αγώνα κάνουμε max μια φάση, και σκοράρουμε κάθε τρίτη αγωνιστική και αν. Το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα έχει γίνει τόσο αποκρουστικό, που δεν αξίζει πραγματικά κανείς να σηκωθεί από το Καστέλλι, να πάει να την δει 40 χιλιόμετρα απόσταση
3) ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΕ. Είναι δυνατόν να ανακοινωθεί σημείο προπώλησης εισιτηρίων στα Χανιά, και να μην υπάρχει προπώληση εισιτηρίων στο Καστέλλι;;;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..... Εντάξει , να το δεχτώ το εισιτήριο 15 ευρώ , καθώς με τον Παναθηναϊκό δεν παίζεις κάθε μέρα. Αλλά σεβάσου τους φιλάθλους της ομάδας σου, και δείξε ότι τους θέλεις στο γήπεδο. Η διοίκηση μας έδειξε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να οικονομήσει το 15ευρω από τους Παναθηναϊκούς του νομού. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι δηλαδή εντελώς ευκαιριακά, σαν αρπαχτή και με νοοτροπία ομάδας τρίτης εθνικής. 
4) Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. 
Σήμερα ο Κισσαμικος έπρεπε να έχει φορέσει τα γιορτινά του, για να υποδεχτεί ένα σωματείο που κάποτε είχε παίξει τελικό champions league. Υποδεχόμασταν τον πιο εμπορικό αντίπαλο (από θέμα brandname το λέω, όχι από το ροστερ που κατέβασε σήμερα) ίσως από ιδρύσεως μας, και εμείς κάναμε διαχείριση, κατεβάζοντας τα δεύτερα, για να μην κουράσουμε την ομάδα εν όψει του μεγάλου ματς παραμονής που έρχεται με τον Παναιγιάλειο. 
5) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ. Παίζουμε με τον Άρη κάθονται δίπλα μας στο σκεπαστό Αρειανοί. Παίζουμε με τον ΑΟΧ, είναι οι Χανιώτες 3άσιοι από εμάς. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είναι οι Παναθηναϊκοί 5πλάσιοι από εμάς. Και που όλα αυτά;;;; Στην κερκίδα μας, εκεί που θα έπρεπε να φοβούνται κανονικά να έρθουν να κάτσουν. Εντάξει είπαμε ποδοσφαιρικός πολιτισμός, αλλά να υπάρχει και ένα όριο. Από την άλλη έχουμε μια κερκίδα εκκλησία. Παίζουμε εντός , και οι μόνοι που ακούγονται είναι οι οργανωμένοι των αντιπάλων. Δυστυχώς έτσι δεν υπάρχει κανένα μέλλον, και σύντομα θα γυρίσουμε εκεί που μας αξίζει. Ίσως να ήμασταν και καλύτερα εκεί τελικά......
Β.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: