Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Όπως αναφέρει το Hania.news ....με αρκετά μικρή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις ημέρες της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
Μπορεί η εικόνα, έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου, να έδινε σήμερα, από νωρίς το πρωί, την εντύπωση μεγάλης συμμετοχής, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη, καθώς μόλις 731 από τα 6.234 μέλη, που έχουν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν σήμερα για ν’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Υπενθυμίζεται (για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης) ότι στις εκλογές που είχαν πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν ψηφίσει συνολικά 2.830 μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων, με την πλειοψηφία των εκλογέων να εμφανίζεται, τότε, την τελευταία ημέρα.
Σήμερα, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Εκλογικής Επιτροπής ψήφισαν, ανά Τμήμα:
• Τμήμα Υπηρεσιών: 321 άτομα.
• Εμπορικό Τμήμα: 178 άτομα.
• Μεταποιητικό Τμήμα: 158 άτομα.
• Τουριστικό Τμήμα: 74 άτομα.
*Αύριο αργία στην πόλη της Κισάμου, εορτή του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα, θα ψηφίσουν οι Κισσαμίτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: