Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Τα Χανιά μας ήταν και είναι μια πόλη με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς. 
Με αφετηρία αυτό και δεδομένο ότι η κρίση δεν έχει ανακόψει την προσπάθεια και τη θέληση για περαιτέρω ανάπτυξη και δημιουργία στον τόπο μας. Οι δρόμοι που ανοίγονται από εδώ και πέρα είναι δύο. Ο ένας είναι να επαναπαυθούμε στο ότι υπάρχει και να απολαύσουμε τα πρόσκαιρα οφέλη. Ο άλλος δρόμος είναι με βάση τα όσα θετικά έχουν συμβεί στον τομέα της ανάπτυξης, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να διευρύνουμε τον αγώνα μας. Σε αυτόν το δεύτερο δρόμο πιστεύω τόσο εγώ, όσο και η ομάδα των επαγγελματιών και επιχειρηματιών που απαρτίζουν το συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ με υποψήφιο πρόεδρο τον Αντώνη Ροκάκη. Το Επιμελητήριο του αύριο πρέπει να παίξει τον καθοριστικό ρόλο που δεν έπαιξε χθες να γίνει η κινητήρια δύναμη σ όλη αυτή την προσπάθεια και σημείο αναφοράς για όλους εμάς τους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες και επιχειρηματίες της πόλης. 
Ο συνδυασμός μας θέτει τα Χανιά μας σε πρώτο πλάνο. Με συγκεκριμένες προτάσεις και ένα ρεαλιστικό και μακρόπνοο σχέδιο, που θα οδηγήσει σε μια ισόρροπη ανάπτυξη όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη πόλη, οικονομικά εύρωστη.
Παναγιώτης Παντελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: