Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΒΕΝΤΕΤΑ;

Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί στην Αρχοντική Ρεθύμνου ένας 65χρονος, ο οποίος είχε δολοφονηθεί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία με πολύ άγριο τρόπο.
Οι μαχαιριές στην πλάτη του θύματος και οι τουλάχιστον πέντε σφαίρες στο κεφάλι και το σώμα του, αλλά και κάποια χτυπήματα επίσης στο κεφάλι, δείχνουν το μένος του δράστη ή των δραστών.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο σε αγροτική τοποθεσία έξω από το χωριό, με τον 65χρονο δίπλα στο ΙΧ, γαζωμένο από τις σφαίρες και μαχαιρωμένο. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες να έχει διαφορές. Μάλιστα ο 65χρονος ήταν γνώριμος των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου, αφού τις είχε απασχολήσει στο παρελθόν.
Με βάση τη θέση του πτώματος, έξω από το αυτοκίνητο, ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγει από το ΙΧ, ίσως για να προστατευτεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει τελικά.
Το σίγουρο είναι πάντως πως πρόκειται για μια πολύ άγρια δολοφονία, η οποία έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Αρχοντικής, αλλά και ολόκληρου του Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: