Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ 17 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

Δεκτή έγινε από το υπουργείο Οικονομικών η παραίτηση του γενικού γραμματέα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ) Μανώλη Κοντοπυράκη, η οποία είχε υποβληθεί από τις 5 Οκτωβρίου...
Ο κ. Κοντοπυράκης κάνει λόγο για "πόλεμο λάσπης" κατά της ΕΣΥΕ από πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα στοιχεία που διαβιβάζονται στη Εurostat συγκεντρώνονται από το υπουργείο Οικονομικών.
Ακόμα, ο πρώην γενικός γραμματέας χαρακτηρίζει "γκάφα την οποία θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια" την αποστολή από τη νέα κυβέρνηση των αναθεωρημένων στοιχείων για το έλλειμμα και υποστηρίζει ότι η ΕΣΥΕ παίζει το ρόλο του "ταχυδρόμου", διαβιβάζοντας τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών και στη συνέχεια για όποια ερωτήματα προκύψουν η Εurostat ζητεί πρόσθετα στοιχεία ή διευκρινίσεις.

Να που γίνονται τα μαγειρέματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: